Beograd 96 osvojio Kup Srbije za 2015. god – ADAS vršio testiranja na doping

Beograd 96 - pobednik Kupa Srbije 2015.

Beograd 96 – pobednik Kupa Srbije 2015.

Beograd 96 je pobednik Kupa Srbije u konkurenciji seniora! Beograđani su veoma dobrom igrom celim tokom meča savladali Vojvode sa ubedljivih 18:2, rezultat možda previsok za dešavanja na terenu. Od samog početka Beograd je stekao prednost, da bi Vojvode u 3. inn napravile jedine poene na meču smanjivši na 6:2. Kasnije je Beograd uvećavao razliku do 8. inn kada je bilo 10:2, ali su Zemunci očajnom poslednjom izmenom ipak doživeli ubedljiv poraz i pokvarili utisak. Beograd je imao 15 hitova i samo 1 grešku, pokazavši veoma visoku klasu.

U nedeljnom programu igran je i prvi meč finala Prvenstva Srbije između Vojvodine i Beograda 96. Igrana je tvrda utakmica u kojoj su se Beograđani bolje snašli i posle 2.5h igre slavili sa 6:2! Bacači Stajić i Šijačić su bili dobri a odbrane veoma solidne. Beograd 96 je imao samo 5 udaraca ali Novosađani su bili još neubedljivji sa samo 3. Beograd je ovom pobedom poveo sa 1:0 u seriji, a još bolji mečevi se očekuju narednog vikenda na Adi Ciganliji (oba meča u 11h). Finalna serija se igra na 3 pobede.

Na meču su bili i predstavnici Antidoping agencije Srbije (ADAS) koji su obavili pregled i testiranje dva igrača – Aleksandra Milića (Beograd 96) i Maksima Karanovića (Vojvodina).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *