Divac otvorio turnir, Somborci uzeli pehar

Završen je „Triglav Novi Sad Indoor Baseball 2010“ na kojem je učestvovalo osam ekipa i to: BK“Vindija“ Varaždin, BK“Zagreb“ Zagreb, BC“Tigers“ Debrecin, BSC“Zajčki“ Ljubljana, BC“jumpin’Chickens“ Vels, BK“Beograd’96“,BK“Novi Sad“ i All Star ekipa koja je bila sastavljena većinom od igrača iz BK“Aligatori“ Sombor, a ekipa je napravljena radi otakzivanja BK“Gradnulice“ Zrenjanin.

U toku dva dana odigrano je čak dvadeset utakmica u balonu KK“Veternik“, pobednik turnira je All Star ekipa koja je u finalu pobedila branioca trofeja BK“Vindiju“ sa 15-14 u utakmici punoj preokreta.

U subotnjim mečevima po grupama bez poraza su bile ekipe BK“Zagreb“ i BC“Jumpin’Chickens“ sa tri pobede, što je donekle bilo iznenađenje jer oba tima po prvi put učestvuju na turniru.Za razliku od „novajlija“ naši timovi „Novi Sad“ i Beograd’96 zabeležili su sva tri poraza u takmičenju po grupama.
Turnir su u subotu počasnim bacanjima otvorili naši proslavljeni košarkaški reprezentativci Vlade Divac i Žarko Paspalj, koji su svojim dolaskom uveličali turnir, a u jednom momentu njihovoh boravka u balonu je bilo preko 200 ljudi i nekoliko televizijskih i novinskih ekipa.

U nedelju su odigrene utakmice za razigravanje od 5-8 mesta kao i polufinalne utakmice, utakmica za 3. mesto i finale.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *