Održan UO BSS – sprema se kalendar takmičenja, produženo angažovanje Komesara za bezbednost

Dana 07.03.2017. godine održana je redovna sednica UO BSS, na kojoj je raspravljano o tačkama vezanim za sezonu 2017. Za takmičenje seniora su se prijavile 4 ekipe: Beograd 96, Vojvode, Vojvodina i Novi Sad. Sezona će početi u aprilu, kalendar će uraditi novi Komesar za takmičenje Goran Karić.

Za takmičenje mlađih kategorija se prijavio veliki broj ekipa što raduje: pored standardnih Novog Sada, Zrenjanina i Beograda 96 tu su ove sezone i Sombor i novosadska “Voša”.

U Interligi će učestvovati Beograd 96 (A grupa) i Vojvodina (B grupa), dok će reprezentacija svoje prvo takmičenje ove godine imati u Sofiji krajem aprila, ukoliko bugarski organizator potvrdi igranje Balkanskog kupa.

Na kraju dnevnog reda svi članovi UO su bili saglasni da se produži angažovanje na mestu Komesara za bezbednost za gospodina Milana Krička. Kričak je u prethodnom periodu svojim radom i savetima ključno doprineo da odvijanje bejzbol aktivnosti u Srbiji bude na visokom nivou, kao iskusan radnih iz sektora bezbednosti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *