Sajam sporta pun pogodak!

U Beogradu je posle 10 godina pauze održan novi Sajam sporta u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, u Hali 2 Beogradskog sajma.

Bejzbol savez Srbije je imao svoj štand i održao je uspešnu prezentaciju, a veliki broj posetilaca se interesovao za predstavljene sportove – 73 ukupno.

Naš savez je postigao pun pogodak montiranjem pitching mašine, koja je prosto opsedana od posetilaca sajma, sve u želji da se oprobaju u udaranju. Naši mladi reprezentativci su u dresovima delili flajere i asistirali posetiocima – predstavljali nas sport u najboljem svetlu.

Poslednjeg dana sajma bejzbol štand je posetio i Ministar Vanja Udovičić i zadžzao se u prijatnom razgovoru sa našim predstavnicima, a uglavnom je razgovarao sa mladim igračima raspitujuci se kako su počeli da se bave bejzbolom.

Ministar je dobio na poklon lopticu, dok se državni sekretar Predrag Peruničić čak i oprobao na mašini za udaranje. Gospodin Vladimir Batez, gen.sekretar SSS je takodje posetio štand.

Naši predstavnici Nikola Vučević i Milan Zonić su dali intervjue za RTS 2  i RTV,dok je Momčilo Kojić prezentovao bejzbol demonstraciju sa novinarom RTS, tako da se promovisanje bejzbola može oceniti kao veoma uspešno!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *