Bejzbol na Sajmu sporta 2016!

Bejzbol sport se predstavio na Sajmu sporta 2016. koji je ove godine imao slogan “Sport je zakon!” a u odličnoj organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije. Štand Bejzbol saveza Srbije bio je ponovo lepo uređen a postavljen je i novi print koji je istakao sjajan rezultat naše seniorske reprezentacije sa EP u Sloveniji.

Prezentaciju bejzbola je održao selektor seniora Momčilo Kojić a sve vreme sajma bio je aktivan i  kavez za udaranje koji je privlačio veliki broj ljudi, a posebno dece, koji su mogli da se oprobaju na mašini koja je izbacivala loptice.

Kavez je postavljen na samoj sredini aktivacione zone i bio je smešten između terena za fudbal, košarku, rukomet i odbojku! Naši momci su ga koristili zajedno sa kolegama iz softbola i kriketa.

Naš sport su sve vreme trajanja sajma predstavljali igrači mlađih kategorija iz Beograda i Novog Sada, koji su u dresovima delili flajere i pomagali seniorskim reprezentativcima Marku Badovincu i Slobodanu Bogdanoviću, koji su početnicima i zainteresovanima pokazivali tehnike udaranja.img_1965img_1957

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *