Interliga: Beograd 96 dve pobede; Vojvodina 1-1 sa Medvednicom

Proteklog vikenda odigrane su 4 utakmice naših klubova u regionalnoj Interligi. Beograd 96 je imao važno gostovanje u Janošmorji kod tadašnjeg lidera B grupe, dok je Vojvodina pokušavala da protiv Medvednice nadoknadi dva poraza u Trnavi.
Beograd je u Mađarskoj ipak pokazao da je najveći favorit za osvajanje prvog mesta u B grupi, pošto je u obe utakmice savladao domaćine.
U subotnjoj utakmici Garsija je dominirao sa 17K u 7 inn., dok je napad Beograda prikazao dobro udaranje protiv solidnog japanskog bacača, tako da rezultat nije dolazio u pitanje – na kraju 10:0, mercy rule – om.
U nedeljnom meču šampion Srbije je počeo sa lošijom igrom u odbrani ali je ubrzo stabilizovao situaciju odličnim pitchingom Milića, tako da je bilo 10:2 početkom 7. izmene. U poslednje tri izmene Mađari prave seriju od 5 poena na neubedljivog Nakića i prilaze na 10:5 i 14:11, ali iskusni Vučević privodi meč kraju u poslednjoj izmeni.
Vojvodina je odigrala dobar meč u subotu kada je preokrenula vođstvo Medvednice od 7:2, odličnim udaranjem u poslednje dve izmene, posle prave drame – walk-of udarcem. Solidno su bacali Kozjak i Berec.
U nedeljnom meču Medvednica se revanširala i slavila sa visokih 16:5.
Beograd 96 posle 6 odigranih utakmica zauzima prvo mesto na tabeli B grupe sa skorom 5-1, dok Vojvodina ima 1-3. Ukupno se ove godine igra 8 utakmica.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *