Intervju Vlastimir Arandjelovic

Pricali smo sa Vlastimirom Arandjelovicem trenerom koji je u prvoj sezoni napravio bum sa svojim timom Spartans i drzi cvrsto 1. mesto u domacem takmicenju:

Koja je vasa tajna?
Da budem iskren nemam neku tajnu nasih uspeha, momci vredno rade od osnivanja kluba, imamo mladu ekipu koja je u punoj snazi i uz dobre treninge mislim da ni titula nije daleko.

Ove godine final-four interlige vam je za malo promakao? Kako ocenjujete vase nastupe u tom takmicenju?
* Interliga je bilo jedno veoma lepo iskustvo za ovaj mladi tim. Nazalost Final-Four nam je izmakao za dlaku, ali prezadovoljan sam nastupom moje ekipe jer osim par igraca koji su ranije imali priliku da igraju u Interligi za vecinu ekipe ovo je bio prvi susret sa takvim takmicenjem i nekim vishim nivoom bejzbola. Mogli smo i bolje da odigramo neke odlucujuce utakmice ali nedostatak nekolicine prvotimaca i par povreda su nas sprecile da pruzimo jos bolje partije i plasiramo se na F4.

Vasa predvidjanja za play-off domaceg takmicenja?
* Obzirom da se vec sada znaju parovi polufinala mislim da u nasem duelu sa Vojvodinom nece biti mnogo uzbudjenja i da cemo vrlo lako proci u finale, dok ce dueli izmedju starih rivala Vojvoda i Beograda 96 biti prava poslastica za sve ljubitelje ovog sporta i ko god da prodje u finale bic tezak rival mojoj ekipi.

Komentar neuspeha vaseg tima na ALL-Staru 2009?
* Neuspeh ekipe Partizana na All-Star je dosao neocekivano jer smo se ozbiljno spremali za utakmicu, momci su bili u karantinu 7 dana pred duel, medjutim takticka pripremljenost Zvezdine ekipe sa maestralnim Borivojem Jeremicem na celu koji je potpuno neocekivano stavio neiskusnog Kusurovica na “maund” je potpuno iznenadila moju ekipu koja nije uspela da se probudi do kraja i na kraju je bolji tim zasluzeno pobedio.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *