Letnja bejzbol sezona u punom jeku!

Bejzbol sezona u Srbiji je došla do avgusta meseca. U prethodnom periodu naše mlađe selekcije su imale veoma bogat raspored.

Kadetska bejzbol reprezentacija je počela letnju sezonu velikim međunarodnim turnirom u Beogradu, finansiranim od strane Ministarstva za omladinu i sport, uz učešće ekipa iz Slovenije i Mađarske. Naši momci su posle niza utakmica u dramatičnom finalu savladali Mađare i osvojili prvo mesto! Više o ovom turniru na:

http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/11-sbl/turniri/92-srbija-bez-poraza-do-prvog-mesta.html?Itemid=101

Nakon velikog uspeha kadeti i pioniri su otputovali na letnji kamp u Karataš, gde su se pripremali za naredne turnire i takmičenja pod budnim okom Bila Persija, trenera MLBI (američka profesionalna liga) i Kita Korone (USA Fresno koledž), bivšeg igrača Beograda 96.

O atmosferi i treninzima na kampu u Karatašu:

http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/8-sbl/akcije/95-pohvala-od-mlb-international-za-kamp.html?Itemid=101

Odmah po povratku iz Karataša naše mlade selekcije su se zaputile u Italiju na prestižni turnir “Frererico Zuttion”. Naši pioniri su zauzeli 1.mesto i postigli veliki  uspeh omladinskog bejzbola! Ako se zna da je bejzbol u Italiji veoma snažan kao sport i da je Italija aktuelni prvak Evrope utoliko ovaj rezultat više govori.

Više na: http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/11-sbl/turniri/91-pioniri-osvojili-italiju.html?Itemid=101

Po povratku iz Italije naši pioniri su otputovali u Poljsku na kvalifikacije za svetski kup dok su kadeti imali 7 dana odmora do njihovog najvećeg takmičenja ove sezone – Prvenstva Evrope u Slovačkoj.

 

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *