Počelo finale seniora- Beograd 96 – Vojvodina 1:1!

Odigrane su prve utakmice finala plej-ofa Prvenstva Srbije za seniore!

Posle dva meča između finalista Beograda 96 i Vojvodine rezultat je 1-1.
Prvi meč igran je u subotu i pokazalo se da iskustvo u bejzbolu igra ogromnu ulogu. Oslabljena Vojvodina je bez većih problema savladala kadetsko-juniorski tim Beograda.
Na mestu bacača dominirao je Nenad Milankov sa čak 13 K a Vojvodina je solidno udaranje začinila i home-runom Ignjatovića za konačnih 9:2.
Rezultat je bio neizvestan do sredine meča kada Beograd propušta veliku priliku da povede ostavljajući igrače na prvoj i trećoj bazi, sa tri uzastopna izbačena udarača.
Vojvodina odmah u sledećoj izmeni odlazi na 4:1 a u sedmoj i na 7:1, čime rešava pitanje pobednika – 1-0 u seriji.
Vojvodini nisu igrala 4 standardna prvotimca dok je Beograd platio danak odsustva skoro celog prvog tima.
U nedeljnom meču Beograd 96 vraća dva igrača koji su učestovali na ALL STAR-u Interlige u Karlovcu (Badovinac i Cvijović) a time se pridružuje i iskusni Vučević.
Od početka meča se pravim bombardovanjem gostujućeg bacača Stefanovića, pravi razlika od čak 7:0, i meč je praktično odlučen. Vojvodina puno greši i ne pokazuje igru sa prvog duela čemu doprinosi i bacač Vučević svojim nezgodnim pitching-om.
U kasnijem delu meča Beograd nastavlja da teroriše novog bacača Ignjatovića i rešava meč u samo 5 inninga – 17:2 za 1-1 u seriji koja se igra do 3 pobede.
Finale se nastavlja narednog vikenda utakmicama u 13.30h oba dana!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *