Slovenci osvojili “Novi Sad Indoor Baseball 2016”!

Nikola Vučević (BK Novi Sad) i Vladimir Batez

Nikola Vučević (BK Novi Sad) i Vladimir Batez

Bejzbol klub “Ježica” iz Ljubljane je osvajač prvog mesta na najprestižnijem “Indoor” (takmičenje u sali) bejzbol turniru za mlađe kategorije u regionu, 10-om po redu! Pobedom u dramatičnom meču protiv našeg tima “Novi Sad” od 14:13, Slovenci su odneli pehar u “deželu” a naš tim može da bude ponosan osvojenim drugim mestom.  U borbi za bronzu, “Zagreb” je savladao “Vindiju” (Varaždin) sa 16:12.

Srbija može da bude ponosna što se u Novom Sadu svake godine, tradicionalno, održava ovako veliki međunarodni turnir za igrače do 15. godina. Osam ekipa je učestvovalo i odigralo više od 20 utakmica da bi se konačno u dramatičnom finalu rešilo pitanje pobednika. Više od 100 igrača prodefilovalo je u dva-tri dana kroz Novi Sad, a BK “Novi Sad” je bio uspešan organizator.

Takmičenje je otvorio generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez, bivši proslavljeni odbojkaš. Gospodin Batez nije mogao da sakrije iznenađenje što prisustvuje ovako masivnom sportom događaju i izrekao je niz pohvala domaćinu.

Na turniru su učestvovale ekipe iz Srbije: Novi Sad i Litlle league Srbija (mlađi igrači srpskih klubova), Hrvatske (Zagreb i Varaždin), Mađarske ( Giants Erd), Slovenije (Ježica i Zajčki) i Bugarske (Athletic Sofija).

Više o takmičenju i sjajne slike na:

http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/11-turniri/177-jezica-otela-trofej.html?Itemid=101

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *