Nastavljene utakmice seniora, igran i turnir mlađih kategorija!

dsc00415Zanimljiv bejzbol vikend na Adi Ciganliji!

U subotu prepodne Beograd 96 je lako savladao Vojvode sa 15:3 – Prvenstvo Srbije za seniore. Nije bilo nikakve neizvesnosti, a Vojvode su igrale sa velikim brojem novih i mladih igrača. U drugom meču dana igrali su Vojvodina i Zagreb u duelu regionalne lige. Novosađani su igrali očajnu odbranu u većem delu utakmice i Zagreb je polako povećavao prednost, da bi na kraju rezultat bio 14:3 za goste, čime je Vojvodina napravila veliki korak unazad u ambiciji da ide ka vrhu tabele. Ipak, u nedeljnom meču Vojvodina je uzvratila: posle velike drame i 11 odigranih izmena, naš tim je pobedio walk  of udarcem Ignjatovića sa 5:4. Pre toga su veliki posao uradili Kozjak i Stefanović, koji su najzaslužniji što su Novosađani u 9. izmeni konačno stigli Zagreb i izjednačili na 4:4. Gosti su vodili tokom celog meča i izgledalo je da kontrolišu utakmicu ali nisu izdržali. Mora se reći da je Zagreb imao šansu da dobije meč ali je na 2 out-a (i 4:2) u poslednjoj izmeni dozvolio da jedan solidan udarac preleti nesigurnog rightfield-era, tako da je umesto kraja utakmice primio 2 poena i trasirao put za kasniji poraz. Skorom od 1-1 u dvomeču, oba tima su umanjila šanse za vrh B grupe Interlige.

U popodnevnom programu je igran turnir mlađih kategorija – U – 12. Učestvovale su ekipe Beograd 96, Vojvodina, Bečkerek i Novi Sad. Viđeno je puno zanimljivih mečeva i veliki broj mladih igrača! Više o ovome:

http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/10-little-league-baseball/185-poceo-little-league-srbija.html?Itemid=101

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *