Vojvode se učvrstile na 1.mestu, meč u Zrenjaninu otkazan

Bejzbol seniori su polovično nastavili svoje utakmice proteklog vikenda. Subotnji meč između Bečkereka i Beograda 96 u Zrenjaninu je otkazan i na potezu je Komesar lige BSS, dok je u nedelju odigran meč Vojvode – Vojvodina – 12:6.

Novosađani su bili domaćini na Adi Ciganliji usled nemogućnosti da koriste svoj teren u Novom Sadu. Od starta meča Vojvode su stekle prednost koju nisu ispuštale do kraja. Od 1. izmene i vođstva od 3:1 do 6. izmene – 9:1. Kada su mnogi pomislili da je sve gotovo Novosađani se bude i prave 5 poena za 9:6 u 7. izmeni!

Ipak, Zemunci ne dozvoljavaju iznenađenje i dodaju 3 poena u 8.oj izmeni za konačnih 12:6. Vojvode ovom pobedom izbijaju sami na vrh tabele sa skorom 7:1 i pokazuju da su trenutno najbolji tim u ligi.

Sledećeg vikenda se na Adi Ciganliji (subota) igra derbi koji će verovatno odlučiti ko će na kraju ligaškog dela prvenstva zauzeti prvu poziciju – Vojvode – Beograd 96!

Sve utakmice mlađih kategorija su ovog vikenda otkazane zbog lošeg vremena – u subotu utakmice u Zrenjaninu a u nedelju turnir u Somboru.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *