Bejzbol na Sajmu Sporta 2015!

Prethodnog vikenda,pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta, održan je Sajam sporta 2015. Ova sjajna manifestacija je privukla još veći broj posetilaca nego prošle godine, procenjenih ove godine na čak 60.000.

Velika hala Beo – sajma je bila ispunjena sportistima i štandovima svih sportskih saveza u Srbiji, a slobodno možemo reći da je štand Bejzbol saveza Srbije bio jedan od najlepših po sadržaju. Uz to, bejzbol je zajedno sa softbolom i kriketom bio predstavljen i na glavnom podijumu sa kavezom za udaranje dužine 15 metara, koji je bio prava atrakcija za sve posetioce.

Štand Bejzbol saveza Srbije posetio je i Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, koji se upoznao i slikao sa igračima i bejzbol rekvizitima, dok je generalni sekretar Sportskog saveza Srbije Vladimir Batez dobio i dres reprezentacije Srbije sa svojim prezimenom!

Tokom Sajma sporta održan je i niz predavanja u cilju sportskog usavršavanja sportskih stručnjaka i trenera, a ispred našeg saveza je bilo prustno bar 15 – ak sportskih radnika iz većine registrovanih saveza i klubova.

Više informacija i slika!

http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/8-akcije/165-mocna-promocija-na-sajmu.html?Itemid=101

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *