Beograd 96 slab na turniru u Karlovcu

Beograd 96 je imao proteklog vikenda loš nastup na memorijalnom turniru “Dragutin Gales” u Hrvatskoj. U polufinalnoj utakmici naš šampion je igrao protiv domaće Olimpije i izgubio glatko sa 10-0, u 8 izmena. Za srpski tim je startni pitcher bio Garsija,koji je donekle uspevao da kontroliše napad Olimpije, ali je ipak bilo 6-0 kada je napustio brdo početkom sedme izmene.A u napadu naši igrači nisu postojali – bacač Diaz iz Venecuele ih je razneo svojim brzim loptama. Olimpija je krajem meča lako dodala 4 poena na mlade bacače Beograda.

U nedeljnom meču za 3. mesto protiv reprezentacije Slovenije,  Beograd je odigrao novi loš meč, posebno u odbrani, koja je potpuno zakazala, dok je Milić pružio solidan pitching kao starter. Udarači su imali dobar nastup i napravili 6 poena ali je primljeno čak 13, za konačnih 6-13.

U finalnom meču posle puno preokreta Olimpija je walk-of hitom Slobodana Galesa, sina legendarnog Dragutina Galesa, čoveka kome je ceo turnir posvećen, pobedila Varaždin sa 11:10, pa je turnir završen na najlepši mogući način za sve igrače i ljubitelje ove fantastične igre.

Narednog vikenda na Adi Ciganliji, Beograd u prvom kolu Interlige čeka Medvednicu, dok u domaćem prvenstvu igraju Novi Sad – Vojvode.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *