Beograd 96 ubedljiv protiv Trnave, Vojvode tesno protiv Vojvodine!

Proteklog vikenda odigrane su tri utakmice seniora na Adi Ciganliji.
U Interligi Beograd je u derbiju kola dočekao Slovake – Trnava Angels, ali od pravih mečeva nije bilo ništa pošto je šampion Srbije razneo Slovake oba dana sa ubedljivih 14:0 i 11:3. U prvom meču Beograd je od početka dobrim udaranjem i snažnim pitchingom Garsije nametnuo svoj ritam i prednost je rasla konstatno do konačnih 14:0 u 7 inn. a kuriozitet je da je naš tim u svakoj izmeni pravio poene. Garsija je završio meč sa 12K i 6BB i samo 2 hita gostiju, dok je Beograd imao 13 udaraca a najbolji je bio Cvijović (3-4, triple).
U drugom meču Beograd je na početku meča sa 4 hita i gomilom grešaka gostiju došao do 9:1 u drugoj izmeni. Slovaci konačno pokazuju da znaju da igraju i zaustavljaju napad domaćina i prilaze na 9:3 krajem meča ali nemaju snage za preokret. Milić je bio solidan u 4 1/3 sa 7K i 5BB, a Nakić još precizniji (4 2/3, 4K i 2BB)i nije dozvolio puno šansi Slovacima krajem meča. U hitovima mršavih 6-3 za naš tim sa tim da je Beograd 96 oba dana igrao uglavnom dobru i sigurnu odbranu.
Vojvode i Vojvodina su odigrali dugačak i zanimljiv meč sa puno mladih igrača, a na kraju su bolje bile Vojvode – 14:12. Ključna je bila 6-ta izmena kada su Vojvode osvojile čak 6 poena i prednost čuvale do kraja utakmice. Bacali su solidno Kozjak i Vajdić.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *