Interliga – srpski timovi uspešni u Sloveniji !

Proteklog vikenda dva srpska tima su gostovala u Ljubljani u nastavku Interlige 2016, i postigli su 3 pobede i 1 poraz!

Vojvodina je u dva meča savladala Ježicu – u prvom meču 9:5, a u drugom sa ogromnih i za bejzbol retkih 31:14! Novosađani su konačno vezali dve pobede a u drugom meču je Ignjatović udario i grand slam HR! Narednog vikenda Vojvodina u Beogradu čeka mađarski tim Rascals i, ukoliko želi da se ulključi u sam vrh tabele mora da dobije oba meča i savlada nezgodne Mađare, koji imaju i jednog japanskog bacača i trenutni skor 4-2 (Vojvodina 3-5).

U istom gradu ali na drugom terenu je igran derbi Interlige između vodećeg tima B grupe, Zajčka i našeg šampiona Beograda 96. U prvoj utakmici Zajčki su uspeli da preokrenu meč i dobiju u finišu sa 10:9, iako je naš tim imao vođstvo od 9:6 u 8. inn. U nedeljnom meču starih rivala, Beograd nije dozvolio novi poraz – sjajnim pitching-om mladog Ninića (4k, 0 BB, CG) i u novoj drami u poslednjoj izmeni, srpski tim pri rezultatu 7:7, uzima 2 poena i odnosi pobedu za Beograd, pobedu koja može da bude ključna na kraju ligaškog dela, kada prva dva tima u B grupi obezbeđuju plej-of za ulazak u A grupu. Narednog vikenda Beograd gostuje četvrti put zaredom ali konačno može malo da odahne jer ide u goste “fenjerašu” – ekipi Erd iz predgrađa Budimpešte.

Na domaćoj sceni Vojvode su na Adi Ciganliji ubedljivo savladale mladi tim Sleepers iz Kragujevca i pokazale da ulaze u sve bolju formu – 16:1 u 5 inn!

 

Zajčki - Beograd 96 10:9

Zajčki – Beograd 96 10:9

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *