Nastavak bejzbol sezone 2017!

Posle letnje pauze i pre toga odličnog nastupa Beograda 96 u Kupu Federacija (jun) i seniora Srbije na EP u Beogradu, nastavljena su bejzbol uzbuđenja!

Beograd 96 je u regionalnoj Interligi poražen u plej-ofu za opstanak u A grupi od mađarskih Redsa, tako da će naredne sezone igrati u B grupi. U dve utakmice u Budimpešti Beograd 96 je poražen sa 3:1 i 8:5, tako da su Redsi zasluženo otišli u viši rang. Beograd je, usled neigranja nekoliko standardnih igrača, igrao sa naslabijim timom od marta meseca, a veterani Zonić Aleksandar i Vučević nisu uspeli da sa uglavnom tinejdžerskim saigračima naprave dobar rezultat.  Beograd je platio ceh slabom udaranju koje ga prati cele sezone, tako da će naredne godine kaliti mlađe igrače u B diviziji.

Interligu je osvojila ekipa Nade koja je u Ljubljani na Final Four-u savladala Olimpijju sa 12:2.

U Prvenstvu Srbije odigrana su dva meča – Beograd 96 je proteklog vikenda savladao u subotu Vojvode sa 17:2 a u nedelju Vojvodinu sa 14:1, iskoristivši nešto bolju formu jer je ranije počeo utakmice zbog mečeva u Mađarskoj. Prijatno iznenađenje na mestu bacača za Beograd je bio Todorović (pobeda protiv Vojvodine). Mečevi koji su odigrani su iz regularnog dela prvenstva Srbije.

Narednog vikenda na Adi Ciganliji se nastavlja Prvenstvo seniora.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *