Dve pobede za seniore Beograda 96

U Prvenstvu Srbije za seniore odigrane su još dve utakmice – Beograd 96 je u subotu savladao Vojvodinu sa 10:7 u veoma zanimljivom i kvalitetnom meču, dok je u nedelju isti tim savladao i Vojvode sa 17:6.

U subotnjem okršaju viđen je u većem delu utakmice ravnopravan duel. Novosađani su igrali veoma dobru odbranu i odlično su udarali ali je Beograd povezeo svoje hitove kada je trebalo i imao precizniji pitching.

Bacači Novosađana su imali zajedno čak 15 walk-ova i to je bio odlučujući faktor u ovoj utakmici. Vojvodina je imala više hitova (14,Beograd 8) i manje grešaka (1, Beograd 4) ali to nije bilo dovoljno. Beograd je u ključnim izmenama imao dobar pitching i odbranu,štoje presudilo meč.

U nedeljnom duelu Vojvode su igrale solidno do 4. izmene a onda je Beograd napravio seriju od 10:0 i rešio meč u 7 izmena sa 17:6.Napad Beograda je bio ubedljiv sa čak 16 udaraca (Vojvode 6), a 4 igrača su imala po 3 hita – Tatsumi, Stajić,Todorović i Ninić. Bacači Beograda su napravili i 16 strike out-ova (Vojvode 9), tako da pobednik nije dolazio u pitanje.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *