Počela bejzbol sezona – Vojvodina dominira na startu!

Nova bejzbol sezona je u punom jeku i u seniorskoj i konkurenciji mlađih kategorija! Na početku sezone pravi hit je novosadska Vojvodina koja u 6 utakmica ima skor 5-1, dok Beograd 96 i Vojvode još uvek traže formu.
Vojvodina je na otvaranju Interlige u srpskom derbiju pregazila Beograd 96 sa 12:2 i 7:4, odličnom igrom celog tima, pojačanog Kodai Katom iz Japana. Nakon toga, Vojvođani su rutinski pregazili i Vojvode sa 19:2, no-hitterom Saravolca,i Novi Sad (18:1) a proteklog vikenda su savladali i Redse u Budimpešti sa 14:8, posle velikog preokreta od 2:8 iz 4. inn! U drugom meču su Redsi bili bolji rival i pobedili su sa 20:10, čime su prekinuli dugu seriju vicešampiona Srbije.
Vojvodina ima skor 3-1 u Interligi i zauzima 2. mesto na tabeli.
Beograd 96 je počeo sezonu sa dva poraza od Vojvodine i pobedom u domaćoj ligi protiv veoma mladog tima Vojvoda, da bi proteklog vikenda zabeležio još dva poraza od zagrebačke Medvednice (10:8 i 21:14), tako da trenutno drži “fenjer” u B grupi Interlige.
Vojvode su odigrale samo dva meča a Novi Sad ima jedan poraz, tako da za njih sezona tek počinje.
Narednog vikenda Beograd 96 gostuje Trnavi koja takođe ima loš skor, dok Vojvodina igra derbi u Beogradu sa slovenačkim Kranjskim Lisjakima, koji imaju odličan tim pun stranih igrača, pa se na Adi očekuje odličan bejzbol!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *