Počela i Interliga 2016!

Ivan Šijačić, BK VojvodinaPočela je i ovogodišnja Interliga u bejzbolu, koja će po svemu što je viđeno na Adi ovog vikenda, biti veoma zanimljiva. Beograd 96 i Vojvodina su odigrali dva meča i dobili po jedan.

U subotu je Vojvodina posle dugačkog meča (4 h)  slavila sa 13:7. Novosađani su od prve izmene vodili sa 4:0 i prednost su održavali do kraja meča, kada su pri rezulatatu 9:6 napravili 4 poena i rešili sve dileme. Beograd 96 je pretio i smanjivao tokom meča na 4:3, 6:4 i 9:6 ali je Vojvodina zasluženo odnela prvu pobedu. Novosađani su imali odličnog bacača (Šijačić) i bolje su udarali tokom celog meča, dok je Beograd 96 svoj prvi hit imao tek u 6. inn.

U nedeljnom duelu Beograd 96 je slavio sa 7:4 prekidom u 5. izmeni, zbog veoma loših vremenskih uslova – kiša i vetar su po hladnom vremenu potpuno gurnuli u drugi plan bejzbol utakmicu.

Mladi starter Ninić je imao dobar nastup za Beograd, koji je znatno bolje udarao i igrao solidnu odbranu, dok se Vojvodina nije snašla i zasluženo je poražena.

Naredne nedelje u Interligi Vojvodina u Beogradu čeka zagrebačku Medvednicu, dok Beograd 96 putuje u Varaždin.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *