Počelo finale – Beograd 96 ubedljiv u meču broj 1! ADAS izvršila doping testiranje

Beograd 96 je poveo 1-0 u finalnoj seriji (do 3 pobede) utakmica protiv Novog Sada. U nedeljnom meču, po lepom vremenu za igru, aktuelni šampion je odličnom igrom došao da pobede od 10:0 u 7 izmena.

Meč je počeo tvrdo u prve dve izmene, dok su bacači Milić (Beograd 96) i Tomić (Novi Sad) kontrolisali napade protivnika. U 3. izmeni posle prvog errora Novog Sada počinje serija poena – slede 3 hita i još jedna greška i Beograd već vodi sa 4:0. Mladi tim Novog Sada se nije snašao posle par snažnih udaraca i kazna je odmah usledila.  U 5. izmeni Beograd uzima još 5 poena posle nove kombinacije udaraca i grešaka gostiju, čime je meč praktično rešen – 9:0. U svom sedmom napadu Beograd 96 walk-of udarcem Milića uzima 10.poen za kraj meča “kašom” ili mercy rule-om.

Beograd 96 je na brdu imao odličnog startera Milića koji je izbacao svih 7 izmena sa 13K, 2BB, HP primivši samo jedan udarac, dominiravši nad Novosađanima sve vreme meča. Odbrana Beograda je bila perfektna (0 err) sa nekoliko odličnih plejeva u odbrani. Novi Sad je imao peh da nastupa oslabljen, bez prvog startera tima, a igrači su odigrali meč sa puno grešaka u odbrani, što im nije donelo nikakvu šansu u prvoj utakmici.

U napadu Beograd 96 je imao 10 udaraca a najbolji su bili Badovinac (3-4, 2 double) , Cvijović (2-3,2BB, double) i Milić (2-3,walk of single).

Nakon meča Antidoping agencija Srbije je sprovela postupak  doping kontrole, u skladu sa Zakonom o sportu Republike Srbije, a igrači koji su bili testirani su Bogdanović (Beograd 96) i Filipović (Novi Sad).

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *