Vikend 24.04-25.04

vojvodina-zrU 11h odigrana je utakmica Vojvodina – Gradnulica. Fantastična igra mladih zrenjaninaca ih je dovela do vodstva od 8-0 u 7-oj izmeni. Vojvodina se posle homerun-a veterana Stefanovića budi i poen po poen glođe prednost. Ipak, Gradnulica se ne predaje, i odličnom igrom u odbrani zaustavlja ih na 8-6. Prva istorijska pobeda Gradnulice u 1.ligi Srbije. Odličan šlagvort za derbi utakmicu u 15h.

Zbog kiše početak utakmice Spartans – Vojvode odložen je za pola sata. Starteri: Аranđelović za Spartanse i Kozjak za Vojvode. Posle ispuštene lopte LF Vojvoda Spasića u 1-oj izmeni, na udarac Ačanskog, Spartansi dolaze do vodstva od 3-0. Vojvode u sledećem napadu smanjuju na 3-1, a u 5-oj dolaze do izjednačenja 4-4. Pri rezultatu 4-2 glavni arbitar meča Ivanović, zbog neumesnih komentara, izbacuje SS i kapitena Vojvoda Jeremića, te je popularni Borivoje utkamicu morao da nastavi da prati sa tribina. U 8-oj Vojvode ne uzimaju poene ali Spartansi na grounder u levi i grešku LF Tankosića dolaze do 6-4. I kada je utakmica izgledala rešena Vojvode pokreću reli u 9-oj stižu do izjednačenja i pune baze. Već umorni Aranđelović pogađa Spasića za vodstvo Vojvoda, sacrifice fly Bereca i Vojvode vode sa 2. Odbrana Vojvoda odrađuje posao odlično i sa doubleplay-om 4-6-3 izlazi iz utakmice. Konačan rezultat Spartans 6 – Vojvode 8.

Nedeljna utakmica iako po mnogo lepšem vremenu, donela je manje uzbudjenja. Za Vojvode je startovao Berec, a za Spartanse je ponovo startovao Arandjelović koji je i držap rezultatski regal dok nije izašao u 6-oj. Utakmica se završava u 8-oj rezultatom 17-7 za goste iz Zemuna.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *