Novi Sad uzvratio za 1-1 u seriji!

Novi Sad je kao domaćin dobio drugi meč finala Prvenstva Srbije u bejzbolu sa 8:4 i izjednačio je na 1-1, u seriji do 3 pobede. U veoma dobrom meču na Adi Ciganliji, Novosađani su gubili sa 3:0 u 4. inningu, ali su odličnim udaranjem na samom kraju meča preokrenuli rezultat.

Beograd 96 je dobro startovao i poveo sa 3:0 u 3 inn. posle 2 run HR-a Badovinca. Novi Sad posle par udaraca i jedne greške vraća dva poena i stiže na 3:2, krajem 4. izmene. Beograd uzima novi poen u 5.izmeni, i vodi sa 4:2 ali vođstvo uspeva da zadrži samo do 7. izmene.Tada Novi Sad serijom od 4 udarca osvaja 3 poena i odlazi na svoje prvo vođstvo – 5:4. Beograd 96 slabo odgovara na palici, da bi Novosađani odmah u sledećem napadu sa nova 3 hita i posle jedne teške greške odbrane uzeli još 3 poena – 8:4.

U poslednjem ataku Beograd 96 puni baze bez out-a, ali napad ostaje tih kao i tokom najvećeg dela meča, i Novi Sad dobija meč za konačnih 8:4, i 1-1 u seriji.

Novi Sad je dobio meč odličnom igrom u poslednje 3 izmene, kada je udario 7 od svojih 9 hitova. Takođe odbrana je bila odlična sa samo jednim errorom i starterom Živićem – 7 inn, 4H, 11K, 3BB.

Na drugoj strani Beograd 96 je imao samo 4 udarca, od kojih poslednji u 5. izmeni. Badovinac je bio solidan u 7 inn – 6H, 7K, 6BB, IW ali je 4 hita primio u ključnoj 7. izmeni. Ninić je bacao samo 1 inn i primio 3 hita.

Najbolji na udaranju su bili Rosić i Filipović (2-4) za Novi Sad, dok je kod Beograda jedini raspoložen bio Badovinac 2-4 (HR, 3 RBI).

Serija se, ukoliko vremenski uslovi dozvole, nastavlja u nedelju u 12h.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *