Počelo polufinale plejofa!

Proteklog vikenda odigrane su utakmice Prvenstva Srbije za seniore – polufinale.

U subotnjem meču polufinala plejofa Beograd 96 je savladao ekipu Bečkereka iz Zrenjanina rezultatom 24:9 i poveo 1:0 u seriji (do dve pobede). Mladi tim Bečkereka je sjajno počeo meč protiv favorizovanog protivnika i poveo sa 7:0 u prvoj izmeni! Ipak, Beograd brzo vraća 3 poena i u kasnijem toku meča polako lomi protivnika za konačnih 24:9 u 7 izmena. Igrač utakmice je bio Aleksandar Zonić sa 4 hita.

U nedelju je odigrano dva meča. U prvom Vojvode su u solidnoj utakmici savladale  Vojodinu sa 10:5 u povele u seriji sa 1:0. Vojvode su bile ubedljive – sigurnom igrom su povele sa 7 razlike da bi Vojvodina uspela u 8. izmeni da priđe na 9:5 i to je bilo sve. Vojvode dodaju poen za 10:5 i privode utakmiu kraju. Borivoje Jeremić iz Vojvoda je vodio svoj tim do pobede sa nekoliko ključnih udaraca i 5 RBI.

U drugom meču u nedelju iznenađenje! Bečkerek je savladao Beograd 96 sa 8:6 i seriju uveo u “majstoricu” naredne subote (11h, Ada Ciganlija). Beograd je sigurno počeo meč i sa 3 hita (kao gost) poveo sa 3:0. Ali Zrenjaninci se ne predaju i do sredine meča izjednačuju na 4:4. U poslednjem delu utakmice prelaze u vođstvo od 8:6 i Beograd u poslednjem udaranju ne koristi situaciju 1. i 3. baza (2 out) i zasluženo gubi meč. Mladi pitcher Bečkereka Nenad Milankov je dobrim pitchingom najviše doprineo pobedi svog tima dok je Beograd sa 10E odigrao katastrofalnu utakmicu.

You may also like...

1 Response

  1. Miloš says:

    Napred Vojvode!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *