Vojvode bolje od Beograda 96, turnir mlađih kategorija u Novom Sadu!

Proteklog vikenda je viđen veoma bogat bejzbol vikend, koji je počeo u subotu dešavanjima na Adi i Novom Sadu.

Na Adi Ciganliji je igran gradski derbi seniora – Vojvode su dokazale da su trenutno najbolji tim u ligi i nošeni odličnim bacačem Kozjakom (10 K, 2 BB) savladali su Beograd 96 sa 7:4. Beograd je počeo bolje i vodio celih 7 izmena sa 3:0, državši Zemunce bez hita, ali utakmice traju 9 inn, i Vojvode su u uzbudljivom finišu preokrenule rezultat i zasluženo slavile. Beograd je imao 10 hitova, a Vojvode 5, ali su Zemunci sve što su imali vezali u 7. i 8. izmeni kada su napravili preokret sa 0:3 na 6:3.

U Novom Sadu je odigran turnir kadeta – “Bejzbol Trofej Vojvodine”, podržan od novosadskog sekretarijata za sport i omladinu, što je sjajna vest i govori da se i bejzbol dešavanja izmeštaju i u druge gradove u Srbiji. Posebna zanimljivost je bila i prjateljski susret seniora Vojvodine i hrvatskog kluba Sisak (10:9) koja je upotpunila celodnevni program na pomoćnom terenu FK Vojvodina, gde je turnir održan.

Na kadetskom turniru je  posle niza utakmica najbolja bila ekipa Dolfinsa, a sve informacije i slike imate na adresi  http://skolskaliga2.beograd96.com/component/content/article/11-sbl/turniri/84-trofej-vojvodine-pun-pogodak.html?Itemid=101

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *