Vojvodina pobedila u nedeljnom derbiju!

U 2. kolu lige Srbije za seniore, odigranom u nedelju na Adi Ciganliji, Beograd 96 je savladao Novi Sad a u popodnevnom programu Vojvodina je bila bolja od Vojvoda.

Beograd 96 je sa pola gasa savladao mlađani Novi Sad u utakmici gde su Novosađani poveli sa 2:0 i stali , da bi šampion Srbije solidnom partijom očekivano ubedljivo savladao goste sa 19:3 u 6 izmena.  

Mnogo zanimljiviji duel je viđen u drugom meču – Vojvodina je, posle prošlogodišnjih nekolko tesnih poraza i prokockanih utakmica,  konačno savladala Zemunce u neivesnom i veoma kvalitetnom meču, sa 4:1.

Vojvodina je sredinom meča posle serije udaraca povela sa 3:0 i dugo je čuvala prednost. Šijačić je odbacao sjajan meč za goste iz Novog Sada a ni Kozjak nije zaostajao. Krajem meča drama – Vojvode pune baze krajem 8 . izmene sa 1 outom ali ne uspevaju da osvoje više od 1 poena – 3:1. Novosađani dodaju važan poen u poslednjem napadu i uspevaju da se odbrane za važnu pobedu.

Najbolji igrač utakmice je bio shortstop gostiju Saravolac koji je odigrao desetak  plejeva bez greške a usput je spustio i nekoliko odličnih bant-ova kojima  je u ključnim momentima razbio odbranu Zemunaca.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *