Gotova letnja pauza -Novi Sad i Beograd 96 učesnici na turniru u Hrvatskoj!

Ponovo se igra bejzbol – posle skoro dvomesečne pauze prvi su se aktivirali  klubovi Novi Sad i Beograd 96. Obe ekipe su učestvovale na tradicionalnom turniru u Varaždinu, Hrvatska.

Novi Sad je učestvovao u kategoriji do 16 godina i postigao veoma dobar rezultat osvajanjem drugog mesta. Novi Sad je imao skor od 3 pobede i 2 poraza, i prikazao solidan bejzbol. U finalu je poražen od Zagreba sa 10-3, i nije uspeo da odbrani prvo mesto i titulu od prošle godine.Najbolji udarač U-16 turnira je igrač Novog Sada i mladi reprezentativac Jovan Filipović.

U konkurenciji igrača do 13 godina Beograd 96 je zauzeo 4. mesto od 5 ekipa, sa skorom 1-4. Beograd nije bio na visokom nivou ali je odigrao nekoliko solidnih utakmica, a najbolji su bili Petar Ajduković i Jurij Bojko.

Opširnije na linku: http://skolskaliga2.beograd96.com/component/k2/item/36-novi-sad-pao-u-finalu-beograd-96-cetvrti.html

Narednog vikenda se nastavlja Prvenstvo Srbije za decu do 13 godina, turnirom u Novom Sadu, a seniori će na teren 14-15. Septembra kada počinje polufinale Prvenstva Srbije.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *